Services

Szolgáltatásaink


AUTÓÜVEG CSERE- ÉS JAVÍTÁS

Sekurit Partnereink az autóüvegek cseréje során a Saint-Gobain Sekurit üvegeket használják.

Tudta, hogy minden második európai autóban Sekurit üvegekkel találkozhat?

A gyári beszállítóként szerzett felbecsülhetetlen értékű tapasztalatokból származó előnyök az utángyártott piac számára is elérhetők. Ezek az üvegek a gyárival azonos minőségűek, hiszen a szigorú gyári szabványok szerint készülnek. Így, a minőség garantált, ha Saint-Gobain Sekurit üveg kerül az autójába.

A gyárival megegyező minőségű termék mellett a szerelési folyamat is a gyári technológiák alkalmazásával történik. Sekurit Partnereink hozzáféréssel rendelkeznek a sekurit-service.com-on elérhető több, mint 1000 darab szerelési videóhoz és több, mint 3000 darab gyári szerelési útmutatóhoz.

Tudjon meg többet: Saint-Gobain
Szolgáltatások

 

JÁRMŰDIAGNOSZTIKA, KALIBRÁLÁS

Az automotive iparágban tapasztalható folyamatos és kiemelkedően gyors ütemű technológiai fejlődés a szélvédők esetében is megfigyelhető. 2022-től minden Európában gyártott autómodell ADAS (vezetőtámogató) rendszerrel lesz felszerelve.

Kalibrálás

 

Mit is jelent a kalibrálás?

Hogy  a vezetéstámogató rendszerek (ADAS) el tudják látni feladatukat (sávtartás, közlekedési táblák felismerése) a szélvédőcserét követően is, ahhoz ezeket a rendszereket újra kell programozni. Ezt az újra programozást hívják kalibrálásnak.

Amennyiben a kalibrálás elmarad, úgy egy-egy karosszéria munka után előfordulhat, hogy a vezetéstámogató rendszerek nem működnek majd megfelelően: nem tartják a sávot, nem figyelik, hogy mi a sebességhatár a közlekedési táblákon.

A vezetéstámogató rendszerrel ellátott szélvédők cseréje abban az esetben tekinthető teljeskörűnek, és a kamerák csak akkor tudják ellátni rendeltetésszerűen a feladatukat, ha a gyári előírásoknak megfelelően, a kalibrálás is megtörtént.

Nincs „önkalibráló” vagy „betanuló” rendszer.

Sekurit Partnereink a gyári előírásoknak megfelelően mind személyautók, mind teherautók szélvédőinek kalibrálását elvégezik.

CASCOS KÁRRENDEZÉS

Amennyiben CASCO biztosítással rendelkezik, úgy szélvédőkár (üvegkár) esetén túlnyomó részében önrészt sem kell fizetnie. A biztosítási fedezet legtöbbször kiterjed a közúton bekövetkező felcsapódás, baleset, lopás vagy rongálás által bekövetkező üvegkárokra is.

Hogyan működik?

  • A kárbejelentés után kollégánk elvégezi a kárfelvételt.
  • A kárfelvételhez szükséges dokumentumok: Érvényes forgalmi engedély, érvényes vezetői engedély, aláírási címpéldány (cégek esetében), törzskönyv vagy finanszírozó megnevezése
  • A kárfelvételt követően elkezdődhet a gépjármű helyreállítása (csere vagy javítás)
  • A helyreállítást követően az elvégzett munkáról javítási számla kerül kiállításra. 

Kollégáink természetesen a teljes adminisztrációt elvégzik Ön helyett.

 

Extra szolgáltatások

Extra szolgáltatások

 

FONTOS: Az elérhető szolgáltatások Sekurit Partnerenként eltérőek lehetnek. Kérjük, érdeklődjön az Önhöz legközelebb lévő partnerünknél.