Windshield replacement

Csatlakozzon a Sekurit Partnerhez!

SEKURIT PARTNER
KÖZÖS CÉLOK ÉS ALAPÉRTÉKEK

A Sekurit Partner olyan hasonlóan gondolkozó cégek számára nyújt lehetőséget, akik sikeresek akarnak lenni és részévé szeretnének válni az autóüvegezés jövőjének. Ez magában foglalja az ügyfelek kiszolgálását az autóüvegek javításával vagy cseréjével, az új technológiákban az élvonalban való jelenlétet, továbbá megvan az a szakmai tudás és eszköztár, amellyel ezeket a fejlesztéseket meg lehet valósítani. Ennek segítségével pedig törekedni lehet a 100%-os ügyfélelégedettség elérésére.

Join SP

Mint Sekurit Partner, Ön mindig előnyben részesül

Mint minősített Sekurit Partner, nemcsak a nemzetközileg elismert Sekurit márkanév előnyeit élvezheti, hanem széleskörű kapcsolati hálózatunkon keresztül is minőségi referencia szerelőként népszerűsítjük az Ön vállalkozását. Ez magában foglalja a biztosító társaságokat, lízingcégeket és flottákat, valamint más iparági érdekelteket. Értékeljük partnereink egyedi tulajdonságait, így össze tudjuk olvasztani a professzionális kommunkációs eszközeinket az Ön saját kommunkációs eszközeivel, hatásos és egyedi anyagokat hozva létre ezzel.

Mindig az élen

A Sekurit Partner élen jár az autóüvegezés innovációjában és kulcsszerepet játszik az ipar jövőjének alakításában.

Partnerként profitálhat erőfeszítéseinkből melyekkel az iparág érdekeltjeinek , például a biztostók vagy lízingcégek tudatosságát kívánjuk fejleszteni és megismertetni őket az iparági változásokkal, trendekkel és azzal a minőség-kényszerrel, amit az előttünk álló iparági kihívások támasztanak. Az autóüvegezés jövőjében minőségi referencia szerelőnek lenni fontosabb lesz, mint valaha. Sekurit Partnerként biztos lehet benne, hogy mindig az élen jár majd.

Vállalkozása készen áll a gépjármű-üvegezés jövőjére?

Írjon nekünk info@sekurit-partner.hu-ra vagy keressen minket a +36-1-250-06-89-es telefonszámon.

SP SmolCSATLAKOZZON A SEKURIT PARTNERHEZ!
CSATLAKOZZON A JÖVŐHÖZ!