Sekurit glass

Gyári (OE) szabvány minőség

Gyári (OE) szabvánnyal megegyező minőség

Gyári (OE) specifikációs szabványok és gyártási szabványok

Mi a Sekurit Service-nél az eredetivel megegyező specifikációs szabványok és gyártási szabványok szerint állítjuk elő utángyártott üvegeinket. Hála a Saint-Gobain 90 éves üveggyártásban szerzett tapasztalatának, a teljes ellátási lánc minden pontján minőséget biztosítunk. A kutatás és fejlesztéstől egészen a megfelelő üvegek időben történő leszállításáig. A gyári minőség szabványai garantáltak.

A minőség logója

 Minden egyes, a gyárunkban előállított darab üvegen, a Saint-Gobain Sekurit minőséget jelentő logója található - így Ön nyugodt lehet minden elvégzett szereléskor, ügyfelei pedig a vezetési élmény során érezhetnek ugyanígy.

Minőség, amely megkülönböztet

Az autóipari utángyártott piacon minden üvegnek meg kell felelnie az R43-előírás által meghatározott minimális biztonsági előírásnak. A minőség-ellenőrzésre azonban nincsenek szabványok. Úgy gondoljuk, hogy a minőség az, ami megkülönböztet minket . A Sekurit Service-nél minőségi ellenőrzési pontok vannak az egész gyártási folyamatunk során - az üzemeinktől egészen a termék leszállításig. Az üveg optikai vizsgálatától kezdve a szedésig, a csomagolásig és a rakodásig. Minőséget biztosítunk minden tevékenységünkben, mert az Ön vállalkozása számít nekünk.