Sekurit Service plant

Sekurit Service

Mi vagyunk az autóüvegezők megbízható üzleti partnere. Nálunk mindent megtalálnak egy helyen a termékgyártástól a forgalmazásig, a szolgáltatásoktól a képzésekig, a szereléstől egészen az ügyfél és a végfelhasználó elégedettség méréséig. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk vállalkozásuk növekedésében.

Küldetésünk

Mint megbízható beszállító az autóüvegek piacán, arra fókuszálunk, hogy a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást tudjunk nyújtani. Ez azt jelenti, hogy gondoskodunk ügyfeleinkről, inspiráljuk munkatársainkat, kiváló minőségű termékeket biztosítunk és gondoskodunk bolygónkról. Minőséget biztosítunk minden tevékenységünkben.

Valódi logisztikai szereplők vagyunk

1991-es alapításunk óta 26 országban vagyunk jelen, és 3 millió üveget forgalmazunk évente. Annak érdekében, hogy minden ország piacát ki tudjuk szolgálni, nagy hangsúlyt fektetünk a szervezettségre és a munkaerő állományunkra.

Helyi emberek, globális szinten.

Raktárhálózatunkkal és 25 gyárunkkal világszerte rugalmasságot és elérhetőséget nyújtunk ügyfeleinknek, hogy termékeink gyorsabb piacra jutását biztosíthassuk.

A központi disztribúciós egységünk az európai piacok kereszteződésében található, és irányítóközpontként funkcionál. Ez a találkozási pontja a bejövő és kimenő termékforgalomnak, amely lehetővé teszi, hogy a 14,000 darab termékből partnereink könnyen tudjanak választani és rendelni.

Raktáraink úgy vannak elhelyezve és szervezve, hogy gyorsan és hatékonyan szolgáljuk ki ügyfeleinket országszerte az éjszaka folyamán vagy másnap.
Üzleti tevékenységünk központjában az autóüveg specialista áll, ezért a legmegfelelőbb szállítási megoldásokat és fuvartípusokat alkalmazzuk, hogy az egyes darabok, kalodák, vagy akár teljes rakományok szállításával tudjunk hozzájárulni munkájukhoz világszerte. Ez a már bizonyított és folyamatosan fejlődő logisztikai megoldás lehetővé teszi számunkra, hogy garantálni tudjuk a 95% feletti szolgáltatási szintet. 

Tudjon meg többet: Sekurit Service